File De Somon Sălbatic Din Alaska
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 185 calorii. Dacă $1.2 Pe portie falls în bugetul dvs., file de somon sălbatic din Alaska ar putea fi un remarcabil fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 12. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți boia de ardei, părți de somon din Alaska, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Sandvișuri Cu Somon Sălbatic Din Alaska, Salată Crocantă De Somon Sălbatic Din Alaska, și Somon Sălbatic De Bourbon Dulce Din Alaska pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați toate condimentele. Frecați Generos amestecul de condimente pe partea de carne a somonului și stropiți cu un strat ușor de ulei.
Așezați somonul pe grătar, mai întâi pe partea de carne.
Lăsați să gătească aproximativ 7 până la 10 minute pe fiecare parte.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Chardonnay de la A La Z cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.