File De Somon Marinat Cu Iaurt (Dahi Machhali Masaledar)

Fileurile de somon marinate cu iaurt (Dahi Machhali Masaledar) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 4 și costă $ 4.33 pe portie. O porție conține 294 calorii, 38g de proteine, și 11g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână usturoi, turmeric măcinat, rădăcină de ghimbir și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi turmericul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Tort De Lămâie Umplut Cu Cireșe ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare sunt dahi bhindi , cum se face Dahi bhindi / okran în sos de iaurt / sos, Dahi Ke Aloo (supă de cartofi și iaurt), și Fileuri De Somn Marinate.
Instrucțiuni
Combinați iaurtul, ardeiul cayenne, usturoiul, ghimbirul, coriandrul, coriandrul măcinat, chimenul, sarea și turmericul într-o pungă de plastic resigilabilă. Închideți punga și amestecați totul împreună până când se combină uniform.
Adăugați somonul și aruncați până când este bine acoperit cu marinată; marinati peste noapte.
Preîncălziți broilerul cuptorului. Ungeți ușor o tigaie.
Scoateți somonul din marinată și scuturați excesul; aruncați marinada rămasă.
Se pune pe tava de copt pregătită și se fierbe în cuptorul preîncălzit până când somonul se fulgi ușor cu o furculiță, cinci până la șapte minute pe fiecare parte.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca retrospectiv vinuri Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Vinuri Retrospective Chardonnay]()
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.