File De Somon La Grătar
Fileul de somon la grătar necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și pescatariană are 53 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, somon, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce este destul de rău. Încercați File De Somon, File De Somon Glazurat, și File de somon mediteranean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți peștele și uscați-l. Puneți peștele, pielea în jos, pe o foaie de folie grea și tăiați folia pentru a face o jantă cu aproximativ 2 inci mai lată decât peștele. Îndoiți excesul de folie pentru a crea o buză în jurul peștilor.
Într-un castron, combinați untul, vinul, sucul de lămâie și sosul de soia.
Pregătiți grătarul pentru căldură indirectă.
Dacă folosiți brichete de cărbune, movilați și aprindeți 60 de brichete pe grătarul unui grătar cu capac. Când brichetele sunt presărate cu cenușă cenușie, în 15 până la 20 de minute, împingeți cantități egale pe laturile opuse ale firegrate.
Adăugați încă 5 Brichete la fiecare movilă de cărbuni. Puneți o tavă de picurare pe focgrate între cărbuni.
Dacă utilizați un grătar pe gaz, întoarceți toate arzătoarele la înălțime și închideți capacul timp de 10 minute. Reglați arzătoarele pentru gătit indirect (fără căldură în centru) și mențineți-le la înălțime.
Puneți peștele, folia în jos, pe grătar, dar nu peste sursa de căldură.
Periați peștele cu generozitate cu amestec de unt, apoi din nou la fiecare 5 minute, până când peștele este opac, dar încă cu aspect umed în centrul celei mai groase părți (tăiat pentru a testa), 20 până la 30 de minute. Grătar de acoperire (orificii deschise pentru cărbune).
Glisați o foaie de copt mare, fără margini, sub folie, apoi glisați peștele din tigaie pe un platou.
Tăiați peștele în porții și ridicați-l de pe piele. Condimentează cu suc din pene de lămâie.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Laguna Winery Russian River Chardonnay. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.
![Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay]()
Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay
Amplasată în inima văii râului rus, Laguna Ranch Vineyard găzduiește Chardonnay de talie mondială în ultimii 30 de ani. Podgoria își datorează sezonul lung de creștere ceții reci care se rostogolește din Oceanul Pacific, oferind strugurilor noștri Chardonnay un echilibru delicat între aciditatea crocantă și aromele de fructe coapte. O expresie elegantă a podgoriei sale omonime, Laguna Ranch Vineyard Chardonnay este un vin excepțional de bine echilibrat și luxos. Se deschide cu note de măr, pere, gutui și mandarină, încadrate de subtonuri dulci de condimente asiatice. Bine echilibrat și bogat, acest Chardonnay are o senzație de gură expresivă și un finisaj stratificat și persistent.