Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fileurile de somon cu unt de busuioc portocaliu. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 406 calorii, 36g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Pentru $ 4.19 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați migdale, coajă de portocală, file de somon și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma migdalele, puteți urma acest fel principal cu Clafouti de cireșe proaspete cu migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Sos de busuioc portocaliu peste fileuri de somon, File De Somon Portocaliu De Susan, și File de pește fript cu unt de busuioc pentru rețete similare.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.