File De Somon Afumat La Domiciliu

File De Somon Afumat La Domiciliu
Fileurile de somon afumat la domiciliu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 698 calorii, 31g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Pentru $3.7 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, așchii de fum din lemn de arin, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 52%. Rețete similare sunt File De Somon, File De Somon Canadiana, și File De Somon Braconat.

Instrucțiuni

1
Se amestecă primele 4 ingrediente într-un castron mare până când ambele zaharuri se dizolvă.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați somon, cu pielea în sus, în saramură, apăsând pentru a se scufunda. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
SaramurăSaramură
3
Scoateți somonul din saramură; aruncați saramura. Clătiți somonul sub apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
SaramurăSaramură
ApăApă
4
Așezați somonul, cu pielea în jos, pe raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
5
Lăsați să stea până când partea superioară este uscată la atingere (nu se usucă), aproximativ 1 oră.
6
Pregătiți grătarul (foc mediu-mic). Folosind 2 straturi de folie, faceți un dreptunghi de folie de 12 x 10 inci cu laturi înalte de 1 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Așezați 3 căni de așchii de fum pe folie dreptunghi. Puneți cărbuni deasupra cu 5 minute înainte de grătarul somonului. Poziționați grătarul la cel puțin 6 inci deasupra brichetelor. Poziționați orificiile de ventilație pe grătar, astfel încât chipsurile să fumeze și brichetele să ardă, dar să nu aprindă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
8
Folosind 3 straturi de folie, faceți un alt dreptunghi de folie de 12 x 10 inci cu laturi înalte de 1 inch. Folosind frigarui, străpungeți 6 găuri uniform pe fundul dreptunghiului. Aranjați somonul, cu pielea în jos, pe dreptunghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
Așezați somonul pe folie pe grătar. Acoperiți; gătiți până când somonul este ferm la atingere și se formează glazură peste somon, adăugând mai multe chipsuri de fum la grătar, dacă este necesar, 30 de minute până la 1 oră, în funcție de căldura grătarului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
10
Scoateți somonul din folie, lăsând pielea pe folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
11
Transferați somonul în platou; serviți cald sau la temperatura camerei. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperi; rece. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Chardonnay de la A la Z cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
De la A La Z Chardonnay
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Revista