File de Snapper roșu sotat cu fenicul și portocaliu

Fileurile de Snapper roșii sotate cu fenicul și portocala ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 3,55 USD pe porție. O porție conține 398 calorii, 37g de proteine, și 20g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, bulb de fenicul, semințe de fenicul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Saut Snapper cu salată de portocale-fenicul, Snapper roșu, creveți și ceviche pepene verde, și Scoici arse cu fenicul saut, portocaliu și ceapă roșie.
Instrucțiuni
Tăiați coaja și miezul alb din portocaliu cu un cuțit ascuțit, apoi tăiați secțiunile libere de membrane. Strângeți 1 până la 2 linguri de suc din membrane înainte de a le arunca și rezervați.
Tăiați secțiunile în zaruri de 1/4 inch și rezervați separat.
Sfert fenicul bec pe lungime și se taie și se aruncă de bază.
Tăiați sferturile pe lungime în felii groase de 3/4 inci.
Încălziți 1 1/2 linguri de ulei într-o tigaie grea, la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi sotati fenicul de fenicul cu semințe de fenicul și sare și piper după gust, amestecând, până când marginile sunt rumenite și feniculul este ofilit, aproximativ 10 minute. Gatiti feniculul la foc moderat, acoperit, amestecand ocazional, pana se inmoaie, inca aproximativ 8 minute. Se amestecă sucul de portocale rezervat.
În timp ce se gătește fenicul, se usucă peștele și se condimentează cu sare și piper.
Încălziți uleiul de lingură rămas într - o tigaie antiaderentă de 9 până la 10 inci, la foc moderat, până când începe să fumeze, apoi sotează peștele de la sos, cu pielea în jos, până când pielea este aurie, aproximativ 3 minute. Întoarceți peștele și saut-ul până când este gătit, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Presărați peștele cu suc de lămâie și serviți, cu pielea în sus, deasupra feniculului și zarurilor portocalii.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.