File de Snapper prăjite la tigaie cu roșii uscate la soare și usturoi

Fileurile de Snapper prăjite cu roșii uscate la soare și usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.66 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 358 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați piper, roșii uscate la soare în ulei de măsline, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 31 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este excelent. Încercați Quiche de spanac cu roșii uscate la soare, Snapper cu roșii de struguri prăjite, usturoi și busuioc, și File De Snapper Roșu În Pachete Cu Roșii, Măsline Și Capere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Scurgeți roșiile uscate la soare, rezervând 1 lingură de ulei.
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline și ulei de roșii rezervat uscat la soare într-o cratiță la foc mediu-mare.
Adăugați șalotă și ardei roșu; gătiți, amestecând ocazional, 2 până la 3 minute sau până când șalotele sunt fragede.
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând des, 1 minut sau doar până când usturoiul începe să se rumenească. Se amestecă roșiile uscate la soare, pătrunjelul și următoarele 3 ingrediente; gatiti, amestecand des, 1 minut. Puneți deoparte și păstrați-vă cald.
Presărați fileurile de snapper cu sare și piper.
Așezați fileurile în tigaie, cu pielea în sus și gătiți 2 minute sau până se rumenesc ușor. Întoarceți fileurile și coaceți 15 până la 18 minute sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță. Se acoperă cu amestec de sos rezervat.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio