File De Porc Marinat Portocaliu

File De Porc Marinat Portocaliu
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Filetul de porc marinat portocaliu ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 248 calorii, 38g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Un amestec de rozmarin, usturoi, suc de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până suc de portocale ai putea urma acest curs principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, care este solid. Rețete similare sunt Filet De Porc Marinat, Marinat muschiulet de porc BBQ, și Filet De Porc Marinat.

Instrucțiuni

1
Faceți marinada portocalie amestecând împreună sucul de portocale, sosul de soia, rozmarinul și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
2
Se toarnă peste filetul de porc și se marinează cel puțin o oră, de preferință peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
3
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (205 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Scurgeți carnea de porc, rezervând marinata și așezați-o pe o foaie de copt. Condimentează cu sare și piper după gust. Prăjiți aproximativ 20 de minute până când temperatura internă a atins 145 grade F (63 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
5
Între timp, strecurați marinada rezervată și aduceți-o la foc mic într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
6
Serviți acest lucru ca un sos pentru carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Filetul de porc funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Susana Balbo Nosotros single Vineyard Nomade Malbec cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 109 de dolari pe sticlă.
Susana Balbo Nosotros Single Vineyard Nomade Malbec
Susana Balbo Nosotros Single Vineyard Nomade Malbec
O culoare Violet opac cu acoperire de sticlă, are un nas atrăgător de stejar prăjit, mineral, lemn dulce, lavandă, condimente exotice și fructe negre asortate. Dens, bogat și voluptuos la gust, aceasta este o frumusețe plină de corp. Împerechere: se împerechează bine cu carne la grătar sau prăjită, cum ar fi carne de vită sau miel, prepeliță umplută cu cârnați sau orice altă combinație grozavă de carne pe care o poți visa.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista