File de porc cu mere și praz

File de porc cu mere și praz
Fileul de porc cu mere și praz este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 558 calorii. Pentru $3.55 pe portie, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, file de porc, broccoli și conopidă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma merele verzi, puteți urma acest fel principal cu Crock-Pot Coapte Mere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați File de porc de muștar cu linte de mere și aioli de ierburi, Filet De Porc Umplut Cu Mere Și Praz, și File de porc cu muștar și ierburi pentru rețete similare.

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Yacochuya San Pedro de Yacochuya Malbec cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Yacochuya San Pedro De Yacochuya Malbec
Yacochuya San Pedro De Yacochuya Malbec
Un nas primitor de fum, gudron, lemn dulce, soia, cireș negru și coacăz negru. Acest lucru duce la un vin plin de corp, cu straturi de fructe suculente, adâncime și concentrare excelente și un finisaj lung și pur. Amestec: 85% Malbec și 15% Cabernet Sauvignon
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate77
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista