File De Piept De Pui În Stil Provence

File De Piept De Pui În Stil Provence
Fileurile de piept de pui în stil Provence necesită în jur 2 ore și 58 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, FODMAP prietenoasă și întreagă 30 are 121 calorii, 1g de proteine, și 11g de grăsime per portie. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, ierburi de provence, concentrat de limonadă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 59%. Rețete similare sunt File de piept de pui cu ardei roșii și galbeni, Fileuri de piept de pui în marinada de bere rădăcină, și Cuscus perlat în stil Provence cu smochine.

Instrucțiuni

1
Interior: pregătiți puiul conform indicațiilor. Preîncălziți broilerul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Așezați fileurile de piept de pui pe foaia de copt căptușită cu folie sau tigaia pentru broiler. Se fierbe la 6 până la 8 inci de la sursa de căldură timp de 2 până la 4 minute pe fiecare parte. Nu gătiți prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Sos De Soia (eu Folosesc Sodiu Scăzut)1 Lingură Sos De Soia (eu Folosesc Sodiu Scăzut)
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
3
Clătiți și uscați fileurile de sân. Lira la 1/2-inch grosime; retrase din circuitul agricol.
4
Într-un castron mic amestecați ingredientele rămase.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Se toarnă amestecul de marinată într-o pungă mare cu fermoar și se adaugă pui. Stoarceți aerul și puneți-l în frigider 1 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6
Configurați grătarul pentru grătarul direct la foc mediu. Grătar de ulei când este gata să înceapă gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Scoateți puiul din frigider și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8
Puneți puiul pe grătarul cu ulei fierbinte și gătiți 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 58 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista