File De Piept De Pui În Stil Provence
Fileurile de piept de pui în stil Provence necesită în jur 2 ore și 58 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, FODMAP prietenoasă și întreagă 30 are 121 calorii, 1g de proteine, și 11g de grăsime per portie. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, ierburi de provence, concentrat de limonadă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 59%. Rețete similare sunt File de piept de pui cu ardei roșii și galbeni, Fileuri de piept de pui în marinada de bere rădăcină, și Cuscus perlat în stil Provence cu smochine.
Instrucțiuni
Interior: pregătiți puiul conform indicațiilor. Preîncălziți broilerul.
Așezați fileurile de piept de pui pe foaia de copt căptușită cu folie sau tigaia pentru broiler. Se fierbe la 6 până la 8 inci de la sursa de căldură timp de 2 până la 4 minute pe fiecare parte. Nu gătiți prea mult.
Clătiți și uscați fileurile de sân. Lira la 1/2-inch grosime; retrase din circuitul agricol.
Într-un castron mic amestecați ingredientele rămase.
Se toarnă amestecul de marinată într-o pungă mare cu fermoar și se adaugă pui. Stoarceți aerul și puneți-l în frigider 1 până la 2 ore.
Configurați grătarul pentru grătarul direct la foc mediu. Grătar de ulei când este gata să înceapă gătitul.
Scoateți puiul din frigider și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Puneți puiul pe grătarul cu ulei fierbinte și gătiți 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.