File De Pește Prăjit

File De Pește Prăjit
Fileurile de pește prăjit sunt un pescatarian rețetă cu 1 porție. Pentru $11.71 pe portie, această rețetă acoperă 62% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 116g de proteine, 133g de grăsime, și un total de 2235 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Acesta este adus la tine de Recipezaar. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați condimentul old bay, făina, fileul de eglefin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Încercați File De Pește Prăjit, Fileuri De Pește Prăjite La Cuptor, și File crocante de pește prăjit la cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie. (Sau ai putea prăji adânc).într-un castron, combinați laptele și ouăle pentru a crea o spălare a ouălor.Condimentați peștele cu sare, piper și condimente Old Bay.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Old Bay CondimenteOld Bay Condimente
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Tăiați fiecare pește în diagonală în 3 sau 4 bucăți.Dragați peștele în făină.Dragați peștele în spălarea ouălor.Acum acoperiți peștele în pesmet panko.Prăjiți peștele pâine în uleiul vegetal fierbinte până se rumenesc. (Aproximativ 3 minute pe o parte și 2 minute pe cealaltă.).Gatiti cateva bucati la un moment dat.Odată gătit, așezați pe raft sau prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
3
Presărați peștele cu restul de sare, piper, condimente Old Bay.Notă: peștele este foarte "cărnos" și se umple și ca sandviș sau de la sine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Old Bay CondimenteOld Bay Condimente
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
(tub Mare)(tub Mare)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții1
Scor De Sănătate66
Revista