Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fileurile de pește Primavera. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $2.27 pe portie. O porție conține 157 calorii, 24g de proteine, și 3G de grăsime. Dacă aveți la îndemână morcov, cremă condensată de supă de ciuperci, cod și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Pește și legume Primavera, Fileuri De Pește, și Fileuri De Pește Italiene pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, combinați primele șase ingrediente. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 5-7 minute sau până când legumele sunt crocante. Se amestecă supa până se amestecă; se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați fileuri.
3
Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 5-7 minute sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță.
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Ziobaffan organic Pinot Grigio. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.