File de pește cu maioneză prăjită cu ardei roșu

Fileurile de pește cu maioneză prăjită cu ardei roșu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.29 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 259 calorii, 34G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Un amestec de maioneză, ardei grași prăjiți, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ File de pește cu maioneză prăjită cu ardei roșu, roșii prăjite și ardei roșu, și Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.folosind aproximativ 1/4 din unt, ungeți ușor tava de copt superficială. Aranjați fileurile de tilapia în tigaie cu unt.
Ungeți peștele cu untul rămas; se presară sare, piper și boia.
Coaceți la 204°.timp de 15 până la 20 de minute sau până când peștele se fulgi ușor cu furculița.
Între timp, într-un castron mic, combinați toate ingredientele rămase; se amestecă bine.
Serviți pește cu amestec de maioneză.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.