File De Pește Crocante
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fileurile de pește crocante. Această rețetă face 4 porții cu 232 calorii, 25g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $3.62 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 112 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ou, ulei, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 68%. Încercați File De Pește Crocante, File De Pește Coapte Crocante, și File De Pește Coapte Crocante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un vas puțin adânc, amestecați oul, muștarul și sarea; pus deoparte.
Așezați fulgii de cartofi într-un alt vas superficial.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Înmuiați fileurile de pește în amestecul de ouă. Dragați fileurile în fulgii de cartofi, asigurându-vă că acoperiți complet peștele. Pentru un plus crocant, înmuiați din nou în fulgi de ou și cartofi.
Prăjiți fileurile de pește în ulei timp de 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.