File De Halibut Aburit, În Stil Chinezesc

Fileuri de Halibut aburit, stil chinezesc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 272 calorii, 34G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $6.05 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare chinezească. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, ulei de susan asiatic, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 52 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Bas aburit în stil chinezesc, Pește Aburit, Stil Chinezesc, și Vinete aburite în stil chinezesc cu sos de soia și ulei de susan.
Instrucțiuni
Într-un castron, amestecați împreună scallions, sos de soia, oțet, gingerroot, ulei vegetal, 1 lingură de ulei de susan, zahăr, pastă de usturoi și fulgi de ardei roșu. Se condimentează cu sare și piper, după gust. Într-un vas puțin adânc, aranjați fileurile de halibut în 1 strat, turnați amestecul de sos de soia peste ele și lăsați peștele să se marineze, acoperit și răcit, timp de 30 de minute.
Aranjați un abur sau un suport de copt într-un ibric larg adânc și adăugați apă în ibric pentru a ajunge chiar sub suportul pentru aburi. Puneți o farfurie, cum ar fi o farfurie de plăcintă de sticlă, cu un diametru de cel puțin 1 inch mai mic decât aburul pe raft și așezați peștele deasupra. Aduceți apa la fierbere.
Se toarnă marinada peste pește.
Aburiti pestele, acoperit, peste apa clocotita pana cand doar se fulge, aproximativ 12 minute, si cu manusi de cuptor, scoateti aburul din wok.
Transferați fileurile cu grijă într-un platou încălzit și stropiți-le cu restul de 1 linguriță de ulei de susan și sosul rămas pe farfurie.
Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Dragonette beciurile Sta. Rita Hills Pinot Noir. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 45 de dolari.
![Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un alt într-un șir de recolte teribil în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o cultură puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde, iar coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de răcoros a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze coacerea încet, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.