Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 42G de grăsime, și un total de 467 calorii. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați șalote, căței de usturoi, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Friptură piperată la grătar cu sos de cremă de coniac, Friptura piperată la grătar a lui Johnny Garlic cu sos balsamic Cabernet, și File de pește cu sos cremos de spanac pentru rețete similare.
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Miranda Lambert County Road Merlot Wine cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.