File de Cod cu sos de hrean
Fileurile de Cod cu sos de hrean ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 33g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 344 calorii. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 4 și costă $3.55 pe portie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați lămâie, file de cod, hrean și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați File de somon la grătar cu sos cremos de hrean, File De Somon La Grătar Cu Sos Cremos De Hrean, și File de somon cu crustă de hrean-cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.
Răspândiți uleiul de măsline în fundul unui vas de coacere și servire suficient de mare pentru a ține fileurile de pește perfect. Aruncați jumătate din feliile de ceapă în ulei și aranjați peștele deasupra. Acoperiți cu felii de ceapă rămase și roșii.
Strângeți sucul din sferturile de lămâie peste pește și așezați sferturile stoarse în jurul peștilor. Se condimentează cu sare și piper.
Coaceți, neacoperit, până când peștele este translucid și fulgios, aproximativ 15 minute.
Puneți smântână și hrean într-un castron mic; se amestecă pentru a se combina. Se condimentează cu sare și piper după gust și se amestecă bine. Acoperiți și răciți până când întreaga masă este gata de servit.
Puneți o cantitate mică de sos peste pește în timp ce peștele este cald și garnisiți vasul cu arpagic.
Se servește cu sosul rămas.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Cod în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.