File de carne de vită cu unt de ardei roșu
File de carne de vită cu unt de ardei roșu este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 32g de grăsime, și un total de 295 calorii. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Dacă aveți sare condimentată, unt, piper măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ File de friptură rece de carne de vită cu crustă de piper crăpată, Baie De Ardei Roșu Prăjită De 5 Minute, și Ușor Prăjită Piper Roșu Dip.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente, amestecând bine. Formați în runde de 4 (2 inci) pe o foaie de copt căptușită cu hârtie de ceară; acoperiți și refrigerați 1 oră sau până când este ferm.
Așezați fileurile de mușchi de vită pe un suport într-o tigaie pentru broiler.
Se fierbe 6 inci de la căldură (cu ușa cuptorului electric parțial deschisă) 6 minute. Întoarceți fileurile și acoperiți fiecare cu o rundă de unt.
Se fierbe 6 până la 7 minute sau până când un termometru pentru carne înregistrează 145 (rar), 160 (mediu) sau la gradul dorit de coacere. Întoarceți fileurile și transferați-le într-un platou de servire; acoperiți cu rundele de unt rămase.