File de carne de vită cu condimente asiatice freca

Fileul de carne de vită cu condimente asiatice ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $5.45 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 347 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. Mergeți la magazin și ridicați boabe de piper Sichuan, friptură de vită, garnitură: arpagic și crenguțe de tarhon și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cel mai bun freca condiment uscat pentru pui, carne de vită și carne de porc, Mi Asiatice File De Pește Prăjit, și File De Vită De Rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Prăjiți boabele de piper și semințele de anason într-o tigaie mare și uscată, la foc moderat, amestecând, până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut. Se macină fin amestecul prăjit într-o râșniță electrică de cafea/condimente sau cu mortar și pistil. Cerneti amestecul printr-o sita grosiera intr-un bol si amestecati sare, pudra de cinci condimente si ghimbir.
Înjumătățiți carnea de vită în cruce și presărați frecați peste ambele bucăți, apăsând pentru a adera.
Încălziți 2 linguri de ulei în tigaie la foc moderat până la fumat, apoi rumeniți 1 bucată de carne de vită pe toate părțile, aproximativ 1 minut.
Transferați într-o tigaie mare de prăjire. Ștergeți tigaia cu prosoape de hârtie și rumeniți carnea de vită rămasă în același mod. Aranjați bucățile de carne de vită la o distanță de 2 inci în tigaie.
Prăjiți în mijlocul cuptorului 25 până la 35 de minute sau până când un termometru introdus în diagonală 2 inci în centrele de bucăți înregistrează 120 F.
Lăsați carnea de vită să stea în tigaie pe un raft 25 de minute. Carnea de vită va continua să gătească așa cum este, ajungând la 130 de metri f (mediu-rar). Aruncați sfoara și feliați carnea de vită.
Se servește la temperatura camerei.