File de biban de mare cu sos de pătrunjel

Fileurile de biban de mare cu sos de pătrunjel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 674 calorii, 43G de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.37 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de șalotă, sare și piper, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Încercați File de miel cu crustă de chili și pătrunjel, Bas cu dungi cu unt de alune rumenit, lămâie și pătrunjel, și Bas cu dungi la grătar cu conopidă și roșii cu Caperberries și măsline negre cu salată de pătrunjel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați 1 1/2 căni de pesmet cu 1/2 cană de pătrunjel, 1 1/2 lingurițe de sare și 1/2 linguriță de piper.
Într-o cratiță mică, topiți 2 linguri de unt.
Adăugați șalota și gătiți la foc moderat până la translucid, aproximativ 1 minut.
Adăugați bulionul de pui și sucul de lămâie și fierbeți la foc mare până se reduce la 1 cană, aproximativ 15 minute.
Bateți crme frache în sos împreună cu restul de 1/2 cană de pătrunjel și 1/4 cană de pesmet. Răsturnați sosul într-un blender și piure. Se strecoară sosul înapoi în cratiță și se încălzește ușor.
Într-o tigaie mare, topiți restul de 2 linguri de unt în uleiul de măsline la foc moderat. Condimentați fileurile de biban de mare cu sare și piper, apoi dragați-le în făină, înmuiați-le în ouăle bătute și acoperiți-le cu amestecul de pătrunjel și pesmet. Când untul începe să se rumenească ușor, adăugați fileurile în tigaie și gătiți până se rumenesc pe fund, aproximativ 3 minute. Întoarceți fileurile și gătiți până când sunt albe, cu 2 până la 3 minute mai mult.
Transferați peștele în farfurii, lingurați sosul alături și serviți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Seabass în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris