File ars de biban de mare cu Confit de roșii și ceapă și oțet de Sherry Nage infuzat cu tarhon

File ars de biban de mare cu Confit de roșii și ceapă și oțet de Sherry Nage infuzat cu tarhon
Această rețetă servește 4. Dacă $ 2.29 pe portie falls în bugetul dvs., file tocită de biban de mare cu rosii si ceapa Confit și Sherry oțet Nage infuzat cu tarhon ar putea fi un super fără gluten, primar și pescatarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 284 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați tarhon, ceapă de primăvară, oțet de sherry și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Anghinare cu oțet de Sherry și cimbru, File de carne de vită cu roșii Madeira Confit, și Confit De Rubarbă Și Ceapă Cu Oțet Balsamic De Căpșuni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se taie ceapa și se taie roșiile cherry în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșie Verde Zebra, Feliată SubțireRoșie Verde Zebra, Feliată Subțire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Se amestecă împreună într-un bol, apoi se adaugă 1/2 cană oțet de sherry și se lasă la marinat 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De SherryOțet De Sherry
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Așezați șalotele într-o cratiță mică și adăugați restul de 1/2 cană de oțet de sherry. Alegeți frunzele de tarhon, dați deoparte și adăugați tulpinile în tigaie. Aduceți amestecul de oțet la fierbere și lăsați să se reducă cu 2/
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Oțet De SherryOțet De Sherry
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Scoateți tigaia de pe foc și începeți să bateți în untul tăiat cubulețe. Păstrați tigaia caldă, dar nu lăsați-o să se încălzească, deoarece acest lucru va determina separarea untului și va împărți sosul. Când tot untul a fost amestecat, treceți sosul printr-o sită într-o tigaie curată și păstrați-l cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Scoateți ceapa și roșiile cherry din marinată și puneți-le într-o cratiță. Transpirați amestecul la foc mediu până când roșiile încep să se descompună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșie Verde Zebra, Feliată SubțireRoșie Verde Zebra, Feliată Subțire
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Adăugați aproximativ 1/2 din marinata rămasă și gătiți încet la foc moderat timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
8
În timp ce roșiile și ceapa se gătesc, luați fileurile de biban de mare și scoicile și condimentați-le cu sare și piper. Căutați fileurile de biban de mare într-o tigaie antiaderentă foarte fierbinte, cu pielea în jos mai întâi. Când se rumenesc, se scoate din tigaie, se pune pe o tavă de copt și se gătește la cuptor timp de 3 până la 4 minute. Faceți exact același lucru cu scoicile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Biban De MareFileuri De Biban De Mare
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Albiți sparanghelul și arpagicul separat, în apă fiartă, sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
10
Scoateți din apă și legați sparanghelul în mănunchiuri de 10 folosind un arpagic albit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
11
Pentru a asambla, puneți 1 bucată de biban de mare pe fiecare farfurie și deasupra cu confitul de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SeabassSeabass
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
12
Așezați a doua bucată de biban de mare deasupra și sprijiniți pachetul de sparanghel de bibanul de mare. Luați frunzele de tarhon care au fost lăsate deoparte și tocați-le aproximativ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
SeabassSeabass
13
Adăugați tarhonul în sosul cald și sosul de lingură în jurul plăcii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
14
Adăugați o scoică pe partea laterală a fiecărei farfurii și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Seabass funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista