File ars de biban de mare cu Confit de roșii și ceapă și oțet de Sherry Nage infuzat cu tarhon

Această rețetă servește 4. Dacă $ 2.29 pe portie falls în bugetul dvs., file tocită de biban de mare cu rosii si ceapa Confit și Sherry oțet Nage infuzat cu tarhon ar putea fi un super fără gluten, primar și pescatarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 284 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați tarhon, ceapă de primăvară, oțet de sherry și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Anghinare cu oțet de Sherry și cimbru, File de carne de vită cu roșii Madeira Confit, și Confit De Rubarbă Și Ceapă Cu Oțet Balsamic De Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Se taie ceapa și se taie roșiile cherry în jumătate.
Se amestecă împreună într-un bol, apoi se adaugă 1/2 cană oțet de sherry și se lasă la marinat 30 de minute.
Așezați șalotele într-o cratiță mică și adăugați restul de 1/2 cană de oțet de sherry. Alegeți frunzele de tarhon, dați deoparte și adăugați tulpinile în tigaie. Aduceți amestecul de oțet la fierbere și lăsați să se reducă cu 2/
Scoateți tigaia de pe foc și începeți să bateți în untul tăiat cubulețe. Păstrați tigaia caldă, dar nu lăsați-o să se încălzească, deoarece acest lucru va determina separarea untului și va împărți sosul. Când tot untul a fost amestecat, treceți sosul printr-o sită într-o tigaie curată și păstrați-l cald.
Scoateți ceapa și roșiile cherry din marinată și puneți-le într-o cratiță. Transpirați amestecul la foc mediu până când roșiile încep să se descompună.
Adăugați aproximativ 1/2 din marinata rămasă și gătiți încet la foc moderat timp de 30 de minute.
În timp ce roșiile și ceapa se gătesc, luați fileurile de biban de mare și scoicile și condimentați-le cu sare și piper. Căutați fileurile de biban de mare într-o tigaie antiaderentă foarte fierbinte, cu pielea în jos mai întâi. Când se rumenesc, se scoate din tigaie, se pune pe o tavă de copt și se gătește la cuptor timp de 3 până la 4 minute. Faceți exact același lucru cu scoicile.
Albiți sparanghelul și arpagicul separat, în apă fiartă, sărată.
Scoateți din apă și legați sparanghelul în mănunchiuri de 10 folosind un arpagic albit.
Pentru a asambla, puneți 1 bucată de biban de mare pe fiecare farfurie și deasupra cu confitul de roșii.
Așezați a doua bucată de biban de mare deasupra și sprijiniți pachetul de sparanghel de bibanul de mare. Luați frunzele de tarhon care au fost lăsate deoparte și tocați-le aproximativ.
Adăugați tarhonul în sosul cald și sosul de lingură în jurul plăcii.
Adăugați o scoică pe partea laterală a fiecărei farfurii și serviți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Seabass funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.