File ars cu ierburi amestecate și lămâie

Filetul ars cu ierburi amestecate și lămâie este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Pentru $3.71 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 204 calorii, 25g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de suc de lămâie, cimbru, rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort de lămâie-migdale cu umplutură de caș de lămâie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați File ars cu gremolata cu ierburi mixte, File ars cu gremolata cu ierburi mixte, și Biban de mare ars cu ierburi proaspete și lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare din fontă la foc mare.
Presărați fripturile uniform cu 1/4 linguriță sare și piper.
Adăugați fripturi în tigaie; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana la gradul dorit de coacere.
Scoateți fripturile din tigaie; lăsați să stea 5 minute.
În timp ce fripturile se odihnesc, combinați restul de 1/4 linguriță de sare, pătrunjelul tocat și ingredientele rămase; serviți peste fripturi.