Filadelfia Pina Colada Cheesecake
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 414 calorii. Dacă 88 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., cheesecake-ul Philadelphia Pina Colada ar putea fi un minunat fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 15. Dacă aveți la îndemână zahăr, vanilie, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pi Aproxima Colada Cheesecake, Pi Aproxima Colada Cheesecake, și Pina Colada Cheesecake.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 163° dacă utilizați o tigaie argintie de 9 inci (sau la300 dacă utilizați o tigaie întunecată antiaderentă de 9 inci).
Tăiați aluatul de biscuiți în felii groase de 1/8 inch. Aranjați felii, ușor suprapuse, pe partea de jos și pe partea de 2 inci în sus a tigaiei cu formă de arc unsă. Apăsați marginile împreună pentru a forma crusta.
Coaceți 12 până la 15 min. sau până se rumenesc ușor.
Bateți crema de brânză, zahărul, concentratul mixerului de fructe și vanilia cu mixerul electric la viteză medie până se omogenizează bine.
Adăugați smântână; se amestecă bine.
Adăugați ouă, câte 1, amestecând la minim după fiecare adăugare doar până la amestecare.
Coaceți 50 până la 55 min. sau până când centrul este aproape setat. Se răcește complet. Rulați cuțitul sau spatula metalică în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi tortul; se răcește înainte de a îndepărta marginea tigaiei. Se da la frigider 4 ore sau peste noapte. Păstrați restul de cheesecake la frigider.