Se amestecă firimiturile și margarina. Apăsați ferm pe fundul tăvii de copt pătrate unse de 8 inci; deoparte. Bateți crema de brânză, zahărul, crema de nucă de cocos și vanilia într-un castron mare cu mixer electric la viteză medie până când se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De Cocos
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
¼ Cană Grămadă De Făină
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați ouă; bate doar până la amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
4
Se toarnă peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
5
Coaceți 20 până la 25 min. sau până când centrul este aproape setat. Mișto. La frigider 3 ore sau peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Tăiați în 16 bare pentru a servi. Păstrați barele rămase în frigider.