Fiesta Rosa Biban De Mare
Fiesta Rosa Sea Bass ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian servește 6 și costă $ 5.37 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 239 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de sare și piper, lămâie, frunze de cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până ulei de semințe de struguri ar putea urma acest curs principal cu Strawberry Crumble ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un nu atât de excelent scor spoonacular de 24%. Rețete similare sunt Scoici de mare coapte cu Topping crocant fără Gluten, rita De La Rosa, și Paste Rosa.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Condimentează peștele în interior și în exterior cu sare și piper.
Se toarnă aproximativ 1 lingură de ulei într-o tigaie mare, rezervând restul de ulei.
Puneți peștele în tigaie și ținând partea feliată a jumătății de lămâie pe palmă, stoarceți sucul în cavitatea interioară a peștelui. Umpleți cavitatea interioară cu șobolani, cilantro și cimbru. Feliați restul de lămâie și așezați feliile pe partea superioară (suprafața exterioară) a peștelui și stropiți restul de ulei pe exteriorul peștelui.
Prăjiți până când temperatura internă atinge 135 grade F, aproximativ 20 de minute. (Nu va fi unele reportare de gătit chiar și după ce scoateți pește din cuptor.)
Lăsați să se odihnească și transferați pe un platou.
Serviți stilul familiei cu cartofi biciuiți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Seabass. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Mark West Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat, persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite de duzină...sau zeci.