Fiesta Porumb Tortilla Quiche
Rețeta Fiesta Corn Tortilla Quiche ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Acest fel principal are 1365 calorii, 87G de proteine, și 102G de grăsime pe porție. Această rețetă fără gluten și דל פחמימות,ă servește 4 și costă $ 4.53 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați brânză monterey jack, brânză de vaci cu caș mic, tortilla de porumb și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma frisca, puteți urma acest fel principal cu Smoking cu căpșuni și parfum de budincă Crunch de migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Quiche De Tortilla De Porumb, Quiche De Tortilla De Porumb, și Tortilla De Pui Și Porumb Quiche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cârnați rumeniti într-o tigaie la foc mediu; se scurge.
Între timp, aranjați tortilla într-o placă de plăcintă ușor unsă de 9", suprapusă pe fund și extinzând 1/2 inch peste marginea plăcii.
Puneți cârnați, ardei iute și brânzeturi în farfurie cu plăcintă căptușită cu tortilla. Într-un castron, bateți împreună ingredientele rămase.
Se toarnă amestecul de ouă peste amestecul de cârnați.
Coaceți, neacoperit, la 375 de grade timp de 45 de minute, sau până devin aurii.
Tăiați în pene pentru a servi.
Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă
Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegeri excelente pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Cru Monplaisir Bordeaux Superieur cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Cru Monplaisir Bordeaux Superieur]()
Cru Monplaisir Bordeaux Superieur
Artizanale cu stil lustruit, oferă aromatice Bordeaux clasice de prune, smochine, grafit, coacăz negru și un dram de stejar. Cabernet adaugă structură și fermitate taninurilor altfel mătăsoase, finisaje moderat lungi și proaspete cu frunze. Pereche cu un rozmarin și cimbru fiert miel umăr sau burgeri coaste scurte acoperit în Gruyere.