Fiesta Loaf este o rețetă lacto ovo vegetariană cu 6 porții. Acest fel principal are 610 de calorii , 28 g de proteine și 34 g de grăsimi per porție. Pentru 2,37 USD per porție , această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână amestec de brânză mexicană, roșii, fasole prăjită și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute . Cu un scor de 61% , acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Ackee și Cod Stewart Loaf (Ackee-Saltfish-Codfish-Bacalao Loaf) , Fiesta Spaghetti și Fiesta Chowder .
Instrucțiuni
1
Tăiați a patra de sus din pâine. Scobiți cu grijă partea de sus și de jos a pâinii, lăsând un 1/2 inch. coajă. (Aruncați pâinea îndepărtată sau păstrați-l pentru o altă utilizare.) Puneți blatul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Uncii De Brânză Monterey Jack Feliată
2
Răspândiți fasolea prăjită în partea de jos a cochiliei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Strat cu brânză Colby, ardei roșu, brânză Monterey Jack, ardei iute, măsline și roșii. Apăsați ușor straturile împreună pentru a aplatiza după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack Cheese
Brânză Colby
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Aluat De Pâine De Porumb
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
4
Combinați amestecul de brânză și dressingul ranch; lingura peste rosii. Acoperiți cu avocado și brânză cheddar. Înlocuiți blatul pâinii și înfășurați bine în folie de plastic. Chill.