Fiesta Fudge Cookie-Uri
Fiesta Fudge Cookies este un fără gluten desert. Această rețetă servește 60. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 52 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, betty sugar cookie mix, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Cookie-Uri Fudge, Cookie-Uri De Modă Veche Fudge, și Cookie-uri și cremă Fudge pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.într-un castron mare cu microunde, unt cu microunde și ciocolată la 1 minut. Se amestecă; cuptor cu microunde la maxim 1 minut mai mult sau până când untul este topit și ciocolata poate fi agitată netedă.
Se amestecă laptele condensat în amestecul de ciocolată. Se amestecă amestecul de biscuiți și scorțișoara până se omogenizează bine.
Folosind 1 lingură de aluat pentru fiecare prăjitură, modelați în 60 de bile.
Așezați 2 centimetri unul de celălalt pe foile de cookie-uri negreșite.
Coaceți 6 până la 7 minute sau până când marginile își pierd aspectul strălucitor (nu coaceți prea mult). Apăsați imediat 1 bomboană în centrul fiecărui cookie. Răciți cookie-urile pe foaia de cookie 5 minute; scoateți din foile de cookie. Pentru ca bomboanele să se răspândească ușor deasupra cookie-ului, atingeți ușor marginea fiecărui cookie. Se răcește complet. A se păstra acoperit la temperatura camerei.