Frittata cu Morels, fasole Fava și brânză Pecorino Romano
Frittata cu Morels, fasole Fava și brânză Pecorino Romano necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 3.97 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 290 calorii, 19g de proteine, și 20g de grăsime per portie. Această rețetă servește 2. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci morel, smântână, fasole fava și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până smantana ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Fava fasole, mentă, și Pecorino Romano Bruschetta, Un sandwich toscan: fasole fava și brânză pecorino, și Brioșe Sărate Cu Fasole Fava, Brânză Pecorino Și Salam pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Gatiti fasolea fava in apa clocotita 30 de secunde.
Îndepărtați cu o lingură pliată și scufundați fasolea în apă cu gheață; scurgeți bine. Cojiți piei dure din fasole.
Așezați ciupercile într-un bol mic cu apă rece; rotiți ușor ciupercile pentru a îndepărta orice granulație.
Se scurge pe prosoape de hârtie, se usucă ciupercile.
Încălziți uleiul într-o tigaie rezistentă la cuptor de 8 inci la foc mediu-mare.
Adăugați ciupercile în tigaie; sotati 5 minute sau până se rumenesc.
Combinați 1 lingură de brânză, pătrunjel și următoarele 6 ingrediente (prin albușuri de ou) într-un bol mediu; amestecați cu un bici. Se amestecă ciupercile și fasolea.
Adăugați amestecul de ou în tigaie; gatiti 1 minut, amestecand usor.
Puneți tigaia în cuptor; coaceți la 350 timp de 8 minute sau până când marginile sunt umflate și centrul este aproape setat.
Presărați deasupra frittata cu restul de 1 lingură de brânză. Se fierbe 1 minut sau până se topește brânza.
Garnisiți cu frunze proaspete de tarhon, dacă doriți.