Frittata cu Morels, fasole Fava și brânză Pecorino Romano

Frittata cu Morels, fasole Fava și brânză Pecorino Romano
Frittata cu Morels, fasole Fava și brânză Pecorino Romano necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 3.97 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 290 calorii, 19g de proteine, și 20g de grăsime per portie. Această rețetă servește 2. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci morel, smântână, fasole fava și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până smantana ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Fava fasole, mentă, și Pecorino Romano Bruschetta, Un sandwich toscan: fasole fava și brânză pecorino, și Brioșe Sărate Cu Fasole Fava, Brânză Pecorino Și Salam pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Gatiti fasolea fava in apa clocotita 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole FavaFasole Fava
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
3
Îndepărtați cu o lingură pliată și scufundați fasolea în apă cu gheață; scurgeți bine. Cojiți piei dure din fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4
Așezați ciupercile într-un bol mic cu apă rece; rotiți ușor ciupercile pentru a îndepărta orice granulație.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Scurgeți; clătiți bine.
6
Se scurge pe prosoape de hârtie, se usucă ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
7
Încălziți uleiul într-o tigaie rezistentă la cuptor de 8 inci la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Adăugați ciupercile în tigaie; sotati 5 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Combinați 1 lingură de brânză, pătrunjel și următoarele 6 ingrediente (prin albușuri de ou) într-un bol mediu; amestecați cu un bici. Se amestecă ciupercile și fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
10
Adăugați amestecul de ou în tigaie; gatiti 1 minut, amestecand usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Puneți tigaia în cuptor; coaceți la 350 timp de 8 minute sau până când marginile sunt umflate și centrul este aproape setat.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
12
Scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
13
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru ServireRulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
14
Presărați deasupra frittata cu restul de 1 lingură de brânză. Se fierbe 1 minut sau până se topește brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
15
Garnisiți cu frunze proaspete de tarhon, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon ProaspătTarhon Proaspăt
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate13
Revista