Fiesta cu fasole și slănină
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten? Dip Fiesta de fasole și slănină ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 22 de porții cu 268 calorii, 8g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de slănină, amestec de brânză mexicană, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Fiesta cu fasole și slănină, Bacon Ranch Porumb Dip, și Tigaie Spanac Bacon Anghinare Dip.
Instrucțiuni
Gatiti slanina pana cand este crocanta; scurgeți pe prosoape de hârtie. Puneți deoparte 2 felii de slănină; zdrobiți restul de 6 felii.
Pulverizați vasul cu microunde pătrat de 8 inci (2 litri) cu spray de gătit. Într-un castron mediu, amestecați fasolea prăjită, ardeii iute verzi și slănina mărunțită.
Răspândiți amestecul uniform în vas.
Presărați porumb congelat și fasole neagră uniform peste amestecul de fasole prăjită.
Se toarnă salsa deasupra.
Presărați brânză peste salsa. Se sfărâmă restul de 2 felii de slănină; se presară peste brânză.
Cuptorul cu microunde neacoperit la 10 până la 15 minute sau până când brânza este spumoasă și amestecul este bine încălzit.
Garnisiți cu linguri de smântână.
Serviți baie caldă cu chipsuri de tortilla.