Fiesta Beef Fajitas

Fiesta Beef Fajitas
Fiesta Beef Fajitas este un lactate gratuit felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 2,27 USD pe porție. O porție conține 763 calorii, 45g de proteine, și 47G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ceapă, conserve de roșii, ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma carnea de vită, puteți urma acest fel principal cu Valentine Parfait Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este uimitor. Încercați Fiesta Beef Bowls, Fajitas De Vită, și Fajitas De Vită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți carnea de vită într-un aragaz lent de 4 litri și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Se amestecă roșiile și amestecul de condimente fajita într-un castron; se toarnă peste carne de vită. Acoperiți și gătiți la setare ridicată o oră; reduceți căldura la setare scăzută și gătiți 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente FajitaCondimente Fajita
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Adăugați ceapa și ardeii verzi; acoperiți și gătiți la setare scăzută încă o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Scoateți carnea de vită și legumele din aragazul lent; tăiați carnea de vită cu 2 furculițe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
5
Serviți amestecul de carne de vită pe tortilla încălzită cu garnituri dorite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Burn Cottage Cashburn Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Flori aromate strălucitoare, cassis și fructe roșii care completează notele de condimente și sărate. Palatul este suplu și armonios, cu straturi interesante și elemente umami, textură fină și un finisaj minunat echilibrat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate50
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista