Fierbinte Fudge Sundae Tort Role
Hot Fudge Sundae tort role necesită în jurul valorii de 20 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 18 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime per portie. Această rețetă servește 240 și costă 7 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de topping biciuit, garnituri: ciocolată, cireșe maraschino și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Hot Fudge Sundae Tort, Fierbinte Fudge Sundae tort pentru două, și Tort Fudge Sundae pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Coaceți, rotiți și răciți prăjiturile conform instrucțiunilor.
Imprastiati jumatate de inghetata peste partea de sus a 1 tort pregătit pe bucată de folie, lăsând un chenar de 1 inch; se presara cu jumătate de cireșe tocate, și roll-up, jeleu-roll moda, care se încheie partea cusătură în jos. Înfășurați rola de tort cu bucată de folie, sigilând la ambele capete.
Se pune în congelator. Repetați procedura cu înghețată rămasă, cireșe și tort pregătit pe bucată de folie.
Congelați rulourile de tort cel puțin 8 ore sau până când sunt ferme. Desfaceți și înghețați fiecare uniform cu topping biciuit.
Serviți imediat sau congelați ruloul de tort 1 oră sau până când toppingul biciuit este ferm; împachetați cu folie și congelați până când este gata de servit.
Garnisiți, dacă doriți, și serviți cu sos fierbinte de Fudge.