Fierbere De Homar
Fierberea homarului este o fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 4,4 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 32g de grăsime, și un total de 764 calorii. Un amestec de urechi porumb, unt, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Alimentatie pe Weight Watchers: Lobster Lady Maine Lobster Rolls, Ravioli de homar cu bulion de homar și un sos de lămâie-crustacee, și Homar și fenicul Napoleon cu cremă de homar cu ierburi.
Instrucțiuni
Într-o oală mare, topiți untul la foc mediu.
Adăugați ceapa tocată și transpirați până la translucid, aproximativ 6 minute.
Adăugați cartofii și kielbasa și amestecați pentru a combina.
Adăugați porumb, scoici și bere și aduceți la foc mic. Odată ce berea fierbe, adăugați homari în oală și acoperiți bine cu un capac. Gatiti pana cand scoicile sunt deschise si homarul este rosu aprins, aproximativ 18 minute.
Scoateți homar din oală, crack gheara și felie în jumătate.
Așezați cartofii, kielbasa, porumbul și scoicile într-un vas mare de servire. Gustați lichidul de gătit și condimentați după gust cu sare și piper.
Se servește cu pâine de porumb, salată verde și pene de lămâie și unt desenat pentru scufundare.