Fier vechi Bacon Chef

Baconul bucătarului de fier vechi necesită aproximativ 6 ore și 13 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 12 porții cu 444 calorii, 43G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $2.6 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți cidru de mere, piper măcinat, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Iron Chef Chineză-Chef Chen Mapo Tofu, Iron Chef Rață Grăsime Cartofi Prajiti, și Hamburgerii în stil japonez ai câștigătorului bucătarului de fier.
Instrucțiuni
Într-o oală mare non-reactivă, aduceți la fierbere jumătate din apă, 1 cană de zahăr, sare și 8 uncii de melasă. Se amestecă pentru a dizolva zahărul.
Se toarnă într-un recipient mare cu apa rămasă și cidrul de mere.
Se pune la frigider și se răcește la 40 de grade F.
Apăsați ardeiul negru în burta de porc. Odată ce saramura s-a răcit, așezați burta de porc piperată în amestec până când este complet scufundată. La frigider timp de trei zile.
După ce au trecut trei zile, scoateți carnea de porc din saramură și uscați-o cu prosoape de hârtie.
Așezați-vă pe un suport peste o tigaie și așezați-l în fața unui ventilator timp de 1 oră pentru a forma o peliculă.
Așezați carnea de porc în cutia de proteine a unui fumător rece și fumați timp de 4 până la 6 ore. Se răcește carnea la congelator timp de 1 oră pentru a se rigidiza pentru a se tăia ușor în fâșii de slănină. Feliați ceea ce aveți nevoie și păstrați restul într-o pungă sigură pentru congelator în frigider sau congelator.
Așezați fâșiile de slănină pe o tigaie prevăzută cu un suport și puneți-o într-un cuptor rece. Întoarceți cuptorul la 400 de grade F și gătiți timp de aproximativ 12 până la 15 minute, în funcție de cât de crocant vă place slănina.
Scoateți din raft și scurgeți pe prosoape de hârtie. Poftă bună.