Fier vechi Bacon Chef

Fier vechi Bacon Chef
Baconul bucătarului de fier vechi necesită aproximativ 6 ore și 13 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 12 porții cu 444 calorii, 43G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $2.6 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți cidru de mere, piper măcinat, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Iron Chef Chineză-Chef Chen Mapo Tofu, Iron Chef Rață Grăsime Cartofi Prajiti, și Hamburgerii în stil japonez ai câștigătorului bucătarului de fier.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare non-reactivă, aduceți la fierbere jumătate din apă, 1 cană de zahăr, sare și 8 uncii de melasă. Se amestecă pentru a dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Se toarnă într-un recipient mare cu apa rămasă și cidrul de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De MereCidru De Mere
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Se pune la frigider și se răcește la 40 de grade F.
4
Apăsați ardeiul negru în burta de porc. Odată ce saramura s-a răcit, așezați burta de porc piperată în amestec până când este complet scufundată. La frigider timp de trei zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Burtă De PorcBurtă De Porc
SaramurăSaramură
5
După ce au trecut trei zile, scoateți carnea de porc din saramură și uscați-o cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SaramurăSaramură
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
6
Așezați-vă pe un suport peste o tigaie și așezați-l în fața unui ventilator timp de 1 oră pentru a forma o peliculă.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Așezați carnea de porc în cutia de proteine a unui fumător rece și fumați timp de 4 până la 6 ore. Se răcește carnea la congelator timp de 1 oră pentru a se rigidiza pentru a se tăia ușor în fâșii de slănină. Feliați ceea ce aveți nevoie și păstrați restul într-o pungă sigură pentru congelator în frigider sau congelator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
8
Așezați fâșiile de slănină pe o tigaie prevăzută cu un suport și puneți-o într-un cuptor rece. Întoarceți cuptorul la 400 de grade F și gătiți timp de aproximativ 12 până la 15 minute, în funcție de cât de crocant vă place slănina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Scoateți din raft și scurgeți pe prosoape de hârtie. Poftă bună.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 13 m.
Porții12
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista