Fidea din Singapore
Singapore fidea este un curs principal, care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 are 263 calorii, 27G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 145 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați creveți, filet de porc, pachete g legume prăjite și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este grozav. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fidea Din Singapore, Fidea Din Singapore, și Fidea Din Singapore.
Instrucțiuni
Se amestecă sosul teriyaki, cinci condimente și pudrele de curry.
Adăugați jumătate la carnea de porc, întorcându-se la strat și lăsați la marinat timp de 15 minute.
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Scoateți carnea de porc din marinată și puneți-o pe o tavă mică de copt tapetată cu folie. Prăjiți timp de 15-20 de minute.
Între timp, gătiți tăiței urmând instrucțiunile ambalajului, dar reduceți timpul de gătit cu 1 min. Reîmprospătați în apă rece și scurgeți foarte bine.
Transferați carnea de porc pe o placă de tocat și odihniți-vă timp de 5 minute. Setați o tigaie mare antiaderentă sau wok la foc mediu-mare.
Adăugați uleiul și amestecați legumele timp de 3-4 minute.
Tăiați carnea de porc pe jumătate pe lungime, apoi feliați subțire. Sfat în tigaie, cu creveții, tăiței și marinada rămasă. Aruncați împreună timp de 2-3 minute până când este fierbinte.