Fidea cu piept de rață, Edamame și cireșe uscate

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tăiței cu piept de rață, Edamame și cireșe uscate. O porție conține 328 calorii, 20g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $ 2.48 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de vin, jumătăți de piept de rață, edamame și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 19 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Piept De Rață Prăjit Cu Vișine, Piept de rață ars cu cireșe și sos de Port, și Rață cu cireșe uscate și rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti taitei conform instructiunilor pachetului. Când rămân 3 minute de gătit, adăugați edamame și terminați gătitul.
Tăiați rața în cuburi de 1/2 inci; aruncați cu 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare și adăugați rață într-un singur strat. Gatiti pana se rumeneste pe ambele parti; aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Adăugați cireșe în tigaie; gătiți 1 minut, apoi transferați rața și cireșele într-un bol.
Adăugați vin, bulion, rozmarin și restul de 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper în tigaie; fierbeți, amestecând pentru a răzui bucăți rumenite din tigaie până când lichidul se reduce la jumătate și nu mai are gust de vin "crud", aproximativ 4 minute. Rotiți în unt; aruncați cu rață și tăiței.