Fiddlehead și risotto de Chanterelle

Rețeta Fiddlehead și Chanterelle Risotto ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 1 oră. Pentru $3.59 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 520 calorii, 19g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 1. Această rețetă de la cookstr.com are 1 fani. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Un amestec de sare kosher, șalotă, mazăre și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Risotto de Chanterelle și un cadou pentru oală de risotto Lagostina, Risotto De Lămâie De Primăvară Cu Sparanghel Și Ferigi De Lăutar, și Risotto De Ciuperci Chanterelle.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie de 10 inci la foc mediu.
Adăugați șalotele și gătiți, amestecând, până la translucid, timp de aproximativ 3 minute.
Adăugați ciupercile și amestecați până când sunt bine acoperite cu unt. Gatiti la foc mediu-mic timp de 5 minute.
Adăugați tarhonul și gătiți timp de 8 până la 10 minute. Ciupercile trebuie reduse la aproximativ 2 căni. Pune deoparte.
Într-o caserolă grea de 12 inci, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare.
Adăugați orezul și gătiți, amestecând destul de constant, până când toate boabele au devenit opaquewhite dacă utilizați arborio.
Se toarnă șampania sau vinul. Gatiti, amestecand, pana cand lichidul este aproape evaporat.
Adăugați 1 cană de bulion și gătiți, amestecând, până aproape absorbit. Continuați să adăugați stocul în cantități de 1 cană, amestecând și lăsând orezul să absoarbă lichidul de fiecare dată. După ce s-au adăugat 4 căni, amestecați mazărea, apoi adăugați încă o cană de bulion.
Când a fost absorbit, amestecați capetele de lăutărie.
Adăugați ceașca rămasă de stoc și amestecul de chanterelle. Când lichidul este aproape absorbit, adăugați parmezanul, sarea și piperul.
Se servește din tigaie sau se transferă în feluri de mâncare.
Se presară cu florile de arpagic.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;