Ficatul tocat al lui Bubbie
Ficatul tocat al lui Bubbie necesită aproximativ 4 ore și 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 280 calorii, 31g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Dacă aveți la îndemână ceapă, ulei vegetal, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este super. Rețete similare sunt Ficat Tocat, Ficat Tocat, și Ficat Tocat.
Instrucțiuni
Așezați ouăle într-o cratiță într-un singur strat și umpleți cu apă pentru a acoperi ouăle cu 1 inch. Acoperiți cratița și aduceți apa la fierbere la foc mare. Odată ce apa fierbe, scoateți-o de pe foc și lăsați ouăle să stea în apa fierbinte timp de 15 minute.
Se toarnă apa fierbinte, apoi se răcește ouăle sub apă rece în chiuvetă. Curățați odată rece.
Preîncălziți broilerul cuptorului și setați grătarul cuptorului la aproximativ 6 inci de sursa de căldură.
Așezați ficatul de pui pe o foaie de copt într-un singur strat și fierbeți până când ficatul nu mai este roz în centru și sucurile curg limpede, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Încălziți 1 lingură de ulei vegetal într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă ceapa mare tocată; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute. Împărțiți în două boluri și dați deoparte.
Așezați morcovii în aceeași tigaie. Gatiti si amestecati pana cand morcovii s-au inmuiat, aproximativ 5 minute.
Așezați ficatul de pui, morcovii, ceapa tocată crudă, 1 ou fiert tare, jumătate din ceapa gătită, sare și piper într-un robot de bucătărie. Procesați până la neted.
Se toarnă bulionul de pui și se continuă procesarea până când amestecul de ficat este cremos și pufos. Aranjați amestecul de ficat într-un castron și acoperiți cu ceapa gătită rămasă și oul fiert tare. La frigider timp de 4 ore înainte de servire.