Ficatul tocat al lui Bubbie

Ficatul tocat al lui Bubbie
Ficatul tocat al lui Bubbie necesită aproximativ 4 ore și 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 280 calorii, 31g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Dacă aveți la îndemână ceapă, ulei vegetal, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este super. Rețete similare sunt Ficat Tocat, Ficat Tocat, și Ficat Tocat.

Instrucțiuni

1
Așezați ouăle într-o cratiță într-un singur strat și umpleți cu apă pentru a acoperi ouăle cu 1 inch. Acoperiți cratița și aduceți apa la fierbere la foc mare. Odată ce apa fierbe, scoateți-o de pe foc și lăsați ouăle să stea în apa fierbinte timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Se toarnă apa fierbinte, apoi se răcește ouăle sub apă rece în chiuvetă. Curățați odată rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
3
Preîncălziți broilerul cuptorului și setați grătarul cuptorului la aproximativ 6 inci de sursa de căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Așezați ficatul de pui pe o foaie de copt într-un singur strat și fierbeți până când ficatul nu mai este roz în centru și sucurile curg limpede, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De PuiFicat De Pui
FicatFicat
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
5
Încălziți 1 lingură de ulei vegetal într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă ceapa mare tocată; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute. Împărțiți în două boluri și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Așezați morcovii în aceeași tigaie. Gatiti si amestecati pana cand morcovii s-au inmuiat, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Așezați ficatul de pui, morcovii, ceapa tocată crudă, 1 ou fiert tare, jumătate din ceapa gătită, sare și piper într-un robot de bucătărie. Procesați până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ficat De PuiFicat De Pui
Turte De VițelTurte De Vițel
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
8
Se toarnă bulionul de pui și se continuă procesarea până când amestecul de ficat este cremos și pufos. Aranjați amestecul de ficat într-un castron și acoperiți cu ceapa gătită rămasă și oul fiert tare. La frigider timp de 4 ore înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turte De VițelTurte De Vițel
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
FicatFicat
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate69
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista