Ficatul tocat al bunicii
Ficatul tocat al bunicii ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi servește 12 și costă 38 de cenți pe porție. O porție conține 132 calorii, 14g de proteine, și 7g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de bulion de pui, ficat de pui, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, care este solid. Încercați Ficatul tocat al bunicii Reggie, Ficat Tocat, și Ficat Tocat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți ficatul, ouăle întregi și o ceapă într-o cratiță mare cu apă. Aduceți la fierbere și amestecați cuburile de bulion de pui. Se fierbe timp de o oră, apoi se lasă să se răcească.
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu. Se toacă o ceapă și se prăjește în ulei până se înmoaie. Se toacă a treia ceapă și se lasă deoparte. Când ficatul s-a răcit, măcinați împreună ficatul, ouăle fierte tari și cele trei cepe. Se condimentează cu sare și piper. Se răcește înainte de servire.