Ficatul tocat al bunicii

Ficatul tocat al bunicii
Ficatul tocat al bunicii ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi servește 12 și costă 38 de cenți pe porție. O porție conține 132 calorii, 14g de proteine, și 7g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de bulion de pui, ficat de pui, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, care este solid. Încercați Ficatul tocat al bunicii Reggie, Ficat Tocat, și Ficat Tocat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți ficatul, ouăle întregi și o ceapă într-o cratiță mare cu apă. Aduceți la fierbere și amestecați cuburile de bulion de pui. Se fierbe timp de o oră, apoi se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cub De Bouillon De PuiCub De Bouillon De Pui
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
FicatFicat
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu. Se toacă o ceapă și se prăjește în ulei până se înmoaie. Se toacă a treia ceapă și se lasă deoparte. Când ficatul s-a răcit, măcinați împreună ficatul, ouăle fierte tari și cele trei cepe. Se condimentează cu sare și piper. Se răcește înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
FicatFicat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții12
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista