Ficat Simplu Tocat
Ficatul simplu tocat este o garnitură care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 126 calorii. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei de canolan, zahăr, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 40 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Ficat Tocat, Ficat Tocat, și Ficat Tocat.
Instrucțiuni
Așezați ouăle într-o cratiță într-un singur strat și umpleți cu apă pentru a acoperi ouăle cu 1 inch. Acoperiți cratița și aduceți apa la fierbere la foc mare. Odată ce apa fierbe, scoateți-o de pe foc și lăsați ouăle să stea în apa fierbinte timp de 15 minute.
Se toarnă apa fierbinte, apoi se răcește ouăle sub apă rece în chiuvetă. Se curăță și se toacă odată rece.
Între timp, încălziți uleiul de canola într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă ceapa; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute. Reduceți focul la mediu-mic și continuați să gătiți și să amestecați până când ceapa este foarte fragedă și se rumeneste, încă 5 până la 10 minute.
Așezați ceapa pe o farfurie și puneți-o deoparte. Amestecați ficatul de pui în aceeași tigaie. Gatiti pana nu mai roz in centru si sucurile curg limpede.
Așezați ficatul de pui pe aceeași farfurie cu ceapa și lăsați să se răcească complet.
Așezați ficatul de pui și ceapa într-un robot de bucătărie. Procesați până când se obține textura dorită.
Așezați amestecul de ficat într-un castron și condimentați cu sare și zahăr. Se amestecă ouăle tocate. Se răcește înainte de servire.