Ficat saut cu condimente indiene

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați ficatul saut cu condimente indiene. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 368 calorii. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați piper, ficat de miel, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este spectaculos. Încercați Arahide cu condimente indiene, Somon Cu Condimente Indiene, și Cotlete de miel cu condimente indiene pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie, tocați mărunt ceapa, usturoiul, ghimbirul, chimenul, chile, turmericul, cardamomul și 1/2 linguriță de piper negru.
Adăugați apa și pulsați pentru a face o pastă de supă.
Într-o tigaie medie, topiți untul.
Adăugați pasta și gătiți la foc moderat, amestecând, până aproape uscat, 5 minute.
Adăugați bulionul și fierbeți la foc mic, amestecând, până când sosul se îngroașă, aproximativ 8 minute.
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți uleiul. Condimentați ficatul cu sare și piper și gătiți la foc moderat până se rumenesc pe fund, aproximativ 2 minute. Reduceți căldura la moderat, întoarceți ficatul și gătiți până la mediu, aproximativ 2 minute.
Adăugați ficatul în sos și fierbeți timp de 1 minut.
Se adaugă sucul de lămâie și se condimentează cu sare și piper.
Se presară coriandru și se servește cu orez.