Ficat de vițel de salvie și cimbru cu ciuperci sălbatice și pancetta
Ficatul viței de salvie și cimbru cu ciuperci sălbatice și pancetta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 685 calorii. Pentru $3.2 pe portie, această rețetă acoperă 51% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți pancetta, pâine rustică, salvie și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este super. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Ficat De Vițel Cu Pancetta, Salvie Și Piure De Cartofi, ficat de vițel sotat, și Ficat cu ciuperci sălbatice.
Instrucțiuni
Puneți pancetta într-o tigaie mare și gătiți până când este crocantă, apoi ridicați-o cu o lingură cu fante și scurgeți-o pe hârtie de bucătărie.
Încălziți uleiul în tigaie. Căutați fripturile de ficat timp de 1-2 minute pe fiecare parte, astfel încât acestea să fie încă roz în mijloc, folosind jumătate din unt spre capăt pentru a lipi carnea.
Scoateți ficatul pe o farfurie folosind lingura cu fante și lăsați să se odihnească, acoperit cu folie, timp de 10-15 minute.
Adăugați în tigaie Salvia tocată, frunzele de cimbru, șalota, ciupercile și coaja de lămâie. Se prăjește la foc maxim câteva minute, apoi se adaugă sucul de lămâie și câteva condimente. Gatiti timp de 3-5 minute pana cand usor saucy si ciupercile sunt moi.
Încălziți untul rămas în cea mai mică cratiță până când faceți doar spumă.
Adăugați restul de frunze întregi de salvie și prăjiți câteva minute până când sunt crocante.
Se scurge pe hârtie de bucătărie cu pancetta. Așezați ficatul pe pâine prăjită, lingurați peste amestecul de ciuperci și împrăștiați peste pancetta și salvie crocantă.