Ficat de vițel cu fasole verde
Ficatul de vițel cu fasole verde ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $2.23 pe portie. O porție conține 631 calorii, 28G de proteine, și 47G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ficat de vițel, sare și piper, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Ficat de vițel cu portocaliu, Ficat de vițel și ceapă, și Ficat de vițel venețian cu ceapă.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o cratiță medie cu apă ușor sărată.
Adăugați fasolea verde și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Scurgeți fasolea și uscați-o.
Între timp, într-un castron mediu, amestecați șalota, oțetul și muștarul.
Se amestecă uleiul de măsline extravirgin și se condimentează cu sare și piper.
Adăugați fasolea și aruncați bine.
Condimentați ficatul vițelului cu sare și piper și praf peste tot cu făina, eliminând orice exces. Într-o tigaie foarte mare, încălziți uleiul de măsline pur până la sclipire.
Adăugați feliile de ficat de vițel și gătiți la foc moderat, întorcând feliile o dată, până devin aurii, 3 până la 4 minute.
Adăugați frise la fasole și aruncați pentru a acoperi.
Serviți ficatul cu fasolea și salata.