Ficat de pui P. C. T. C. cu mere glazurate de arțar
Această rețetă servește 12 și costă 52 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 142 calorii, 7g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare de mare, sare kosher, șalotă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Morcovi și mere glazurate cu arțar, Clătite de ovăz cu mere prăjite glazurate cu arțar, și Filet de porc prăjit și mere glazurate cu arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți 2 linguri de unt într-o cratiță mică așezată la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Adăugați șalotele și amestecați-le pentru a le acoperi bine. Întoarceți focul la mediu și acoperiți tigaia, lăsându-le să gătească aproximativ 5 minute, amestecând ocazional. După ce șalotele au devenit translucide, adăugați usturoiul și amestecați.Se toarnă încet crema în tigaie și se amestecă amestecul împreună. Acoperiți tigaia și lăsați amestecul să gătească încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Scoateți tigaia de pe foc și scoateți capacul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați restul de unt amestecând pentru a se topi și încorporați-l în amestec.Puneți toate ficatul crud într-un blender, adăugați vinul alb și amestecul de smântână caldă, sarea și puțin piper. Se amestecă până se omogenizează complet. Răzuiește părțile laterale în timp ce lucrezi pentru a asigura o textură cremoasă bună.Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F. aduceți un fierbător de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
5
Așezați 4 boluri rezistente la cuptor, 1 cană sau ramekins într-un vas de copt adânc. Nu ar trebui să atingă. Folosind o strecurătoare pentru cea mai netedă textură posibilă strecurați amestecul de ficat de pui în fiecare bol, împărțind amestecul uniform.Acoperiți fiecare bol cu folie și așezați vasul de copt pe raftul din mijloc al cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
6
Se toarnă suficientă apă clocotită în vasul de copt pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale ramekinelor. Glisați ușor raftul înapoi în cuptor și gătiți la aproximativ 40 de minute. Când este gătit, scoateți tigaia din cuptor și lăsați-o să se răcească complet înainte de a descoperi ramekinele. Odată răcit, transferați P-ul acoperit cu T-ul la frigider pentru a se răci.Chiar înainte de servire topiți ultima lingură de unt într-o tigaie de dimensiuni medii setată la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
7
Adăugați merele într-un singur strat. Gatiti-le, netulburate pana se rumenesc pe o parte 3-5 minute. Întoarceți merele și adăugați siropul și gătiți încă un minut sau două. Merele trebuie să fie moi, dar nu moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
8
Transferați merele pe o farfurie de servire și turnați orice lichid remaing peste ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
9
Presărați-le cu sare de mare și serviți-le de-a lungul părții p.p. t. și niște pâine crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust