Ficat de pui P. C. T. C. cu mere glazurate de arțar

Ficat de pui P. C. T. C. cu mere glazurate de arțar
Această rețetă servește 12 și costă 52 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 142 calorii, 7g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare de mare, sare kosher, șalotă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Morcovi și mere glazurate cu arțar, Clătite de ovăz cu mere prăjite glazurate cu arțar, și Filet de porc prăjit și mere glazurate cu arțar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți 2 linguri de unt într-o cratiță mică așezată la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați șalotele și amestecați-le pentru a le acoperi bine. Întoarceți focul la mediu și acoperiți tigaia, lăsându-le să gătească aproximativ 5 minute, amestecând ocazional. După ce șalotele au devenit translucide, adăugați usturoiul și amestecați.Se toarnă încet crema în tigaie și se amestecă amestecul împreună. Acoperiți tigaia și lăsați amestecul să gătească încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Cană De Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's1 Cană De Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Scoateți tigaia de pe foc și scoateți capacul.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați restul de unt amestecând pentru a se topi și încorporați-l în amestec.Puneți toate ficatul crud într-un blender, adăugați vinul alb și amestecul de smântână caldă, sarea și puțin piper. Se amestecă până se omogenizează complet. Răzuiește părțile laterale în timp ce lucrezi pentru a asigura o textură cremoasă bună.Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F. aduceți un fierbător de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Cană De Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's1 Cană De Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
5
Așezați 4 boluri rezistente la cuptor, 1 cană sau ramekins într-un vas de copt adânc. Nu ar trebui să atingă. Folosind o strecurătoare pentru cea mai netedă textură posibilă strecurați amestecul de ficat de pui în fiecare bol, împărțind amestecul uniform.Acoperiți fiecare bol cu folie și așezați vasul de copt pe raftul din mijloc al cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De PuiFicat De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
6
Se toarnă suficientă apă clocotită în vasul de copt pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale ramekinelor. Glisați ușor raftul înapoi în cuptor și gătiți la aproximativ 40 de minute. Când este gătit, scoateți tigaia din cuptor și lăsați-o să se răcească complet înainte de a descoperi ramekinele. Odată răcit, transferați P-ul acoperit cu T-ul la frigider pentru a se răci.Chiar înainte de servire topiți ultima lingură de unt într-o tigaie de dimensiuni medii setată la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
7
Adăugați merele într-un singur strat. Gatiti-le, netulburate pana se rumenesc pe o parte 3-5 minute. Întoarceți merele și adăugați siropul și gătiți încă un minut sau două. Merele trebuie să fie moi, dar nu moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
8
Transferați merele pe o farfurie de servire și turnați orice lichid remaing peste ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
9
Presărați-le cu sare de mare și serviți-le de-a lungul părții p.p. t. și niște pâine crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc ImportatLingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
DificultateNormal
Gata În5 m.
Porții12
Scor De Sănătate15
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista