Ficat de pui cu ceapă caramelizată și Madeira

Ficat de pui cu ceapă caramelizată și Madeira
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Ficatul de pui cu ceapă caramelizată și Madeira ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 371 calorii, 27G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână ceapă, ou fiert tare, madeira și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 86%. Încercați Ficat de pui cu ceapă caramelizată și Madeira, Italian Inn ficat de pui prăjit și ceapă, și Pui Cu Conținut Scăzut De Grăsimi Cu Ceapă Caramelizată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, încălziți 2 linguri de ulei la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați ceapa, 1/2 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand ceapa se rumeneste bine, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Scoateți ceapa din tigaie și puneți-o pe un platou de servire sau farfurii individuale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
În aceeași tigaie, încălziți restul de 1 lingură de ulei la foc moderat. Condimentați ficatul de pui cu restul de 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De PuiFicat De Pui
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Puneți ficatul în tigaie, în două loturi, dacă este necesar, și gătiți timp de 2 minute. Întoarceți și gătiți până se rumenesc, cu aproximativ 2 minute mai mult. Ficatul ar trebui să fie încă roz în interior.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Scoateți ficatul de pui din tigaie și puneți-le deasupra cepei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De PuiFicat De Pui
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Puneți tigaia la foc și adăugați Madeira. Se fierbe rapid, răzuind fundul tigaiei pentru a disloca orice bucăți maro, timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MadeiraMadeira
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Se toarnă sosul peste ficat și ceapă. Se acoperă cu oul și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
9
Variații:: ficat de pui cu ceapă caramelizată și Sherry folosiți 1/2 cană de sherry uscat în loc de Madeira.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă CaramelizatăCeapă Caramelizată
Ficat De PuiFicat De Pui
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
MadeiraMadeira
10
Ficat de pui cu ceapă caramelizată și Port: folosiți 1/2 cană de port în loc de Madeira.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă CaramelizatăCeapă Caramelizată
Ficat De PuiFicat De Pui
MadeiraMadeira
PortPort
11
Recomandare de vin: sosul Madeira bogat și delicios este ideal cu vinuri fructate, picante pe bază de grenache. O Gigondas sau un Ctes-du-Rhne din Valea Rhne din Franța sau o sticlă de grenache din California ar fi potrivită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate67
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista