Ficat de pui cu ceapă caramelizată și Madeira
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Ficatul de pui cu ceapă caramelizată și Madeira ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 371 calorii, 27G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână ceapă, ou fiert tare, madeira și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 86%. Încercați Ficat de pui cu ceapă caramelizată și Madeira, Italian Inn ficat de pui prăjit și ceapă, și Pui Cu Conținut Scăzut De Grăsimi Cu Ceapă Caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, încălziți 2 linguri de ulei la foc moderat.
Adăugați ceapa, 1/2 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand ceapa se rumeneste bine, aproximativ 15 minute.
Scoateți ceapa din tigaie și puneți-o pe un platou de servire sau farfurii individuale.
În aceeași tigaie, încălziți restul de 1 lingură de ulei la foc moderat. Condimentați ficatul de pui cu restul de 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Puneți ficatul în tigaie, în două loturi, dacă este necesar, și gătiți timp de 2 minute. Întoarceți și gătiți până se rumenesc, cu aproximativ 2 minute mai mult. Ficatul ar trebui să fie încă roz în interior.
Scoateți ficatul de pui din tigaie și puneți-le deasupra cepei.
Puneți tigaia la foc și adăugați Madeira. Se fierbe rapid, răzuind fundul tigaiei pentru a disloca orice bucăți maro, timp de 1 minut.
Se toarnă sosul peste ficat și ceapă. Se acoperă cu oul și pătrunjelul.
Variații:: ficat de pui cu ceapă caramelizată și Sherry folosiți 1/2 cană de sherry uscat în loc de Madeira.
Ficat de pui cu ceapă caramelizată și Port: folosiți 1/2 cană de port în loc de Madeira.
Recomandare de vin: sosul Madeira bogat și delicios este ideal cu vinuri fructate, picante pe bază de grenache. O Gigondas sau un Ctes-du-Rhne din Valea Rhne din Franța sau o sticlă de grenache din California ar fi potrivită.