Ficat de pui & stafide pate cere în jurul valorii de 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 508 calorii, 10g de proteine, și 41G de grăsime fiecare. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Funcționează bine ca o băutură la un preț rezonabil. Această rețetă de la BBC Good Food necesită stafide blonde, alune, vin și frunze de salată. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 53%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Liver P. M. – cel mai mătăsos și mai cremos Mousse de ficat de pui din toate timpurile, Pate Din Ficat De Pui, și Pate De Ficat De Pui.
Instrucțiuni
1
Cu o zi înainte, puneți stafidele într-un castron mic, turnați suficient coniac pentru a acoperi, apoi lăsați la macerat 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Se toarnă vinul și portul într-o cratiță mică, adâncă, vârful în șalotă și usturoi, apoi se fierbe până se reduce cu două treimi aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Port
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
3
Se ia de pe foc și se trece printr-o sită fină, presând pentru a extrage toate sucurile. Se lasă să se răcească. Topiți untul de 200g, apoi lăsați să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare Caldă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4
Într-un robot de bucătărie, amestecați ficatul de pui până se omogenizează, apoi adăugați reducerea vinului urmată de ouă, untul topit răcit, 1 linguriță sare și linguriță piper negru. Treceți printr-o sită fină într-un ulcior, amestecați nucile, apoi dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De Pui
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Reducere
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
5
Încălziți cuptorul la 160C / 140C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Scurgeți stafidele, apoi împărțiți-le între 6 x 125ml ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
7
Se toarnă amestecul de ficat de pui, lăsând un spațiu mic în partea de sus a fiecăruia. Așezați ramekinele într-o formă mică de prăjire (sau un vas similar rezistent la cuptor cu laturi pentru a face un bain-marie), apoi turnați suficientă apă fierbinte pentru a ajunge la două treimi din partea laterală. Acoperiți cu folie și coaceți timp de 35-40 de minute. Pentru a verifica când este gătit, împingeți o lamă fină de cuțit în centru și, dacă iese fierbinte și curat, pt este gata. Dacă nu, continuați să gătiți, dar nu gătiți prea mult sau lăsați-i să sufle sau textura pt va fi granulată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De Pui
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Ceapă Tocată (2 Cepe)
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
8
Scoateți din bain-marie, apoi turnați un strat subțire de unt clarificat peste fiecare vas pentru a sigila. Împrăștiați peste câteva stafide și fistic în plus pentru a garnisi pe măsură ce untul se fixează. Se lasă să se răcească, apoi se dă la frigider până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Zahar Demerara
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
9
Pentru a servi, puneți fiecare ramekin pe o farfurie cu pâine prăjită de nucă și câteva frunze de salată îmbrăcate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată