Ficat de pui acoperit cu parmezan-mămăligă cu salată de linte

Ficat de pui acoperit cu parmezan-mămăligă cu salată de linte
Nevoie de un curs principal fără gluten? Ficatul de pui acoperit cu parmezan-Polenta cu salată de linte ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $ 2.77 pe portie, această rețetă acoperă 74% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1013 calorii, 59G de proteine, și 46G de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți roșii, ceapă, oțet de vin și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 88%. Rețete similare includ Salata frisone oquste cu ficat de pui si crutoane saut Oquste, Salată caldă de ficat de pui, boia afumată și Sherry, și Mamaliga cu rosii proaspete si chipsuri de parmezan / mamaliga Made Easy.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, combinați lintea, apa, ceapa, usturoiul și 1 1/2 lingurițe de sare. Aduceți la fierbere, reduceți căldura și fierbeți, parțial acoperite, până când lintea este doar fragedă, dar nu se destramă, aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se scurge și se transferă într-un castron mare pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Într-un vas mare de sticlă sau oțel inoxidabil, amestecați oțetul, muștarul, 3/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Adăugați 1/2 cană de ulei încet, amestecând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Adăugați 1/2 cană din această vinetă în salata de linte împreună cu roșiile și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
LinteLinte
6
Într-un vas superficial, combinați făina de porumb, parmezanul și restul de 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Puneți ouăle într-un alt vas superficial. Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți 1 lingură de ulei și 1 lingură de unt la foc moderat. Înmuiați jumătate din ficat în ou și apoi în amestecul de făină de porumb; prăjiți 2 minute. Întoarceți și gătiți până se rumenesc, dar încă roz în interior, cu aproximativ 2 minute mai mult. Repetați cu ficatul rămas și restul de 1 lingură fiecare ulei și unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Pentru a servi, aruncați verdele în vinaigretul rămas și puneți pe farfurii. Se acoperă cu linte și ficat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
LinteLinte
VerziiVerzii
9
Recomandarea vinului: ficatul bogat cremos și salata crocantă îmbrăcată necesită atât un vin roșu tart, Fructat. Un Beaujolais va fi un acompaniament ideal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista