Ficat de pui acoperit cu parmezan-mămăligă cu salată de linte
Nevoie de un curs principal fără gluten? Ficatul de pui acoperit cu parmezan-Polenta cu salată de linte ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $ 2.77 pe portie, această rețetă acoperă 74% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1013 calorii, 59G de proteine, și 46G de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți roșii, ceapă, oțet de vin și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 88%. Rețete similare includ Salata frisone oquste cu ficat de pui si crutoane saut Oquste, Salată caldă de ficat de pui, boia afumată și Sherry, și Mamaliga cu rosii proaspete si chipsuri de parmezan / mamaliga Made Easy.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, combinați lintea, apa, ceapa, usturoiul și 1 1/2 lingurițe de sare. Aduceți la fierbere, reduceți căldura și fierbeți, parțial acoperite, până când lintea este doar fragedă, dar nu se destramă, aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se scurge și se transferă într-un castron mare pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Într-un vas mare de sticlă sau oțel inoxidabil, amestecați oțetul, muștarul, 3/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați 1/2 cană de ulei încet, amestecând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Adăugați 1/2 cană din această vinetă în salata de linte împreună cu roșiile și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Linte
6
Într-un vas superficial, combinați făina de porumb, parmezanul și restul de 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Sare, Pentru Marginile Paharului
7
Puneți ouăle într-un alt vas superficial. Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți 1 lingură de ulei și 1 lingură de unt la foc moderat. Înmuiați jumătate din ficat în ou și apoi în amestecul de făină de porumb; prăjiți 2 minute. Întoarceți și gătiți până se rumenesc, dar încă roz în interior, cu aproximativ 2 minute mai mult. Repetați cu ficatul rămas și restul de 1 lingură fiecare ulei și unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Fâșie De Coajă De Lămâie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Pentru a servi, aruncați verdele în vinaigretul rămas și puneți pe farfurii. Se acoperă cu linte și ficat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Linte
Verzii
9
Recomandarea vinului: ficatul bogat cremos și salata crocantă îmbrăcată necesită atât un vin roșu tart, Fructat. Un Beaujolais va fi un acompaniament ideal.