Ficat Creol

Ficat Creol
Ficatul creol este un lactate gratuit rețetă cu 4 porții. Pentru 98 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 49% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 357 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta funcționează bine ca un curs principal foarte preț rezonabil. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Un amestec de crupe, ulei vegetal, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 82%, ceea ce este excelent. Rețete similare sunt Higado con Salsa Criolla (ficat cu sos creol), Liver P XVT – cel mai matasos si Creamiest Mousse de ficat de pui vreodată, și Ficat de vită cu compot de smochine, slănină și ceapă caramelizată [sau ficatul de vită final ].

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente într-un vas superficial și ficatul de dragare în amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
FicatFicat
2
Gatiti ficatul in ulei intr-o tigaie mare la foc mediu-mare pana se rumeneste, intorcand o data.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FicatFicat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Îndepărtați ficatul, rezervând picături în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FicatFicat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați ceapa, ardeiul gras și usturoiul la picăturile rezervate și sotati până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Adăugați ficat, roșii, frunze de dafin și sare; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
FicatFicat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Scoateți și aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
7
Serviți peste grâu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Uncii Cheddar Mărunțit2 Uncii Cheddar Mărunțit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate67
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista