Ficat Creol

Ficatul creol este un lactate gratuit rețetă cu 4 porții. Pentru 98 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 49% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 357 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta funcționează bine ca un curs principal foarte preț rezonabil. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Un amestec de crupe, ulei vegetal, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 82%, ceea ce este excelent. Rețete similare sunt Higado con Salsa Criolla (ficat cu sos creol), Liver P XVT – cel mai matasos si Creamiest Mousse de ficat de pui vreodată, și Ficat de vită cu compot de smochine, slănină și ceapă caramelizată [sau ficatul de vită final ].
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-un vas superficial și ficatul de dragare în amestecul de făină.
Gatiti ficatul in ulei intr-o tigaie mare la foc mediu-mare pana se rumeneste, intorcand o data.
Îndepărtați ficatul, rezervând picături în tigaie.
Adăugați ceapa, ardeiul gras și usturoiul la picăturile rezervate și sotati până se înmoaie.
Adăugați ficat, roșii, frunze de dafin și sare; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute.
Scoateți și aruncați frunza de dafin.