Fettuccini cu busuioc și Brie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 386 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 94 de cenți pe porție. Un amestec de brânză brie, oțet de vin, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 35 de minute. 37 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Pizza cu smochine, Brie și busuioc, Brie De Ciocolată Și Panini De Busuioc, și Portocaliu-Busuioc Copt Brie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare combinați roșiile tocate, usturoiul tocat, brie, busuiocul tocat, uleiul de măsline, oțetul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Usturoi Tocat
Ulei De Măsline
Tomate
Oțet
Busuioc
Biscuiti Asortati Si/sau Fructe Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se amestecă bine. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei pentru a marina timp de 1 până la 2 ore.
3
Într-o oală mare cu apă sărată clocotită la foc mare, gătiți fettuccina până la al dente, aproximativ 12 minute.