Fettuccine proaspătă cu smochine, Prosciutto și brânză de capră

Fettuccine proaspătă cu smochine, Prosciutto și brânză de capră
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Fettuccine proaspete cu smochine, Prosciutto și brânză de capră. Această rețetă face 6 porții cu 547 calorii, 15g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $ 1.97 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână făină, sare kosher, suc de portocale și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Încercați Smochine La Grătar Cu Brânză De Capră Și Prosciutto, Brânză De Capră Și Smochine Înfășurate În Prosciutto, și Smochine umplute cu brânză de capră învelite în Prosciutto pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Pulverizați o foaie de copt grea cu spray de gătit cu ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Panceta Feliată Subțire, Tăiată în Bucăți De 1/4 InchPanceta Feliată Subțire, Tăiată în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Aranjați prosciutto-ul într-un singur strat pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Coaceți aproximativ 10 minute până când sunt crocante.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Când este suficient de rece pentru a manipula, sfărâmați prosciutto în bucăți de 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
5
Tăiați aluatul de paste în sferturi și apăsați plat. Rulați fiecare bucată de aluat de paste de mai multe ori printr-o mașină de rulare a pastelor, reglând setarea de fiecare dată până când pastele au o grosime de aproximativ 1/16 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PasteAluat De Paste
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
6
Adăugați atașamentul fettuccine și treceți foile de paste. Praf fettuccina ușor cu făină pentru a evita lipirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
FettuccinăFettuccină
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
7
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Adăugați uleiul de măsline și pastele. Gatiti pana se inmoaie, dar inca ferm la muscatura, amestecand ocazional, 4-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
9
Așezați pastele într-un castron mare de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Pentru sos: într-o cratiță medie, combinați smochinele, bulionul, sucul de portocale, cimbru, sare și piper. Se aduce la fierbere la foc mediu. Reduceți căldura și fierbeți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
11
Scoateți tigaia de pe foc. Se amestecă brânza de capră, brânza mascarpone și coaja de lămâie până când sosul este cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
12
Se toarnă sosul peste pastele fierte și se aruncă până când toate ingredientele sunt acoperite. Se acoperă cu prosciutto mărunțit și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
ProsciuttoProsciutto
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
13
Așezați făina de tort, făina universală, gălbenușurile de ou și sarea într-un robot de bucătărie. Puls pentru a combina. Cu mașina în funcțiune, adăugați treptat uleiul, apoi 1/3 până la 1/2 cană de apă până când amestecul formează un aluat (aluatul trebuie să se lipească împreună dacă este prins între degete). Dacă este necesar, adăugați apă suplimentară, 1 linguriță la un moment dat dacă aluatul este prea uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De TortFăină De Tort
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
14
Așezați aluatul pe o suprafață ușor făinată. Adunați aluatul într-o bilă și frământați până când aluatul este neted, 5 până la 8 minute. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
15
Tăiați aluatul în sferturi și apăsați plat. Rulați fiecare bucată de aluat de paste de mai multe ori printr-o mașină de rulare a pastelor, reglând setarea de fiecare dată, până când pastele au o grosime de aproximativ 1/8 până la 1/16 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PasteAluat De Paste
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
16
Tăiați pastele în forma dorită și folosiți-le după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista